بهترین @ مزایا و معایب این روش حمل و نقل !
این مقاله کارکردها و چالش های توسعه بنادر خشک در مالزی را از طریق 11 مصاحبه حضوری با سهامداران بندر خشک بررسی می کند. یافتهها نشان میدهد که بنادر خشک مالزی برای تسریع تجارت ملی و بینالمللی، فعالسازی ترکیبگرایی در کشور، ارتقای توسعه اقتصادی منطقهای و افزایش رقابتپذیری بندر دریایی توسعه یافتهاند. حمل اثاثیه در اصفهان بنادر خشک مالزی وظیفه حمل و نقل و لجستیک، پردازش اطلاعات، بنادر دریایی و خدمات ارزش افزوده را انجام می دهند. چالشهای پیش روی بنادر خشک مالزی شامل خطوط راهآهن ناکافی، برنامهریزی کانتینری سازمانیافته در عرشه راهآهن، وابستگی شدید به یک روش حملونقل، شناخت ضعیف جامعه بندری و رقابت از سوی بنادر دریایی محلی است.
بیشتر راهبردهایی را برای مقابله با این چالش ها نشان می دهد و فرصت های آینده را برای توسعه بنادر خشک مالزی شناسایی می کند. بنادر دریایی زیر سیستمی از زنجیره تامین هستند و یک حلقه مهم در زنجیره حمل و نقل فراهم می کنند که جریان محموله را تسهیل می کند. این پیچیدگی در سیستم بندرگاهی به وجود می آید زیرا به شدت تحت تأثیر تغییرات در توسعه تجارت جهانی، زنجیره تأمین و گرایش های لجستیکی، پیشرفت در حمل و نقل دریایی، توسعه فناوری و تعاملات با بازیگران مختلف داخلی یا خارجی قرار دارد (Cetin and Cerit, 2010).
مهم ترین % ویژگی این روش حمل اثاثیه در اصفهان !
بنادر دریایی عناصر کلیدی در سیستم ارزش محور هستند که با ایجاد خدمات ارزش افزوده برای افزایش مزیت های رقابتی در زنجیره حمل و نقل به زنجیره های تامین کمک می کنند (رابینسون، 2002). بنادر دریایی مدرن باید ناب، چابک، تمرکز بر جهت گیری خدمات، انعطاف پذیر و بسیار یکپارچه با پایانه های بین وجهی یا مراکز لجستیکی باشند تا با محیط تجاری ثابت و بدون تغییر کنار بیایند (Paixao and Marlow, 2003). بنادر دریایی بخشی از یک سیستم پیچیده مافوق سیستم هستند زیرا با زیرسیستم های داخلی و خارجی برای ایجاد یک فرآیند موثر در زنجیره تامین تعامل دارند.