به عنوان مثال، مثلا  در سال 2011، Port Klang 9.6 میلیون TEU جابجا کرد و در بین پنجاه بندر کانتینری برتر جهان در رتبه سیزدهم قرار گرفت، حمل اثاثیه در اصفهان در حالی که با 7.50 میلیون TEU هفدهمین بنادر کانتینری برتر جهان بود. ، رشد 15.38 درصدی نسبت به سال 111جی چالش های توسعه بنادر خشک مالزی گزارش حمل و نقل، 2013). برای تطبیق با رشد ترافیک کانتینری در مالزی، بنادر دریایی کانتینری نیاز به بهبود ظرفیت، عملکرد و خدمات خود برای شبکه های زنجیره تامین و هدایت توسعه بیشتر شبکه های موجود دارند .

بنادر خشک در مالزی از دهه 1990 توسعه یافته اند و به طور فزاینده ای نقش فعالی در تسهیل تجارت این کشور ایفا کرده اند و کالاها را قادر می سازند از بنادر دریایی به حمل اثاثیه در اصفهان مقصد نهایی خود حمل و نقل و توزیع شوند. توسعه بنادر خشک در مقابله با تغییرات پویا در فرآیندهای حمل و نقل و لجستیک بسیار مهم است. خدمات ارزش افزوده کارآمد و پیچیده برای افزایش عملکرد بندر خشک ضروری است (Tsilingris and Laguardia, 2007). بنادر خشک مالزی به‌عنوان دروازه‌های توسعه‌یافته اصلی بنادر دریایی کانتینری در نتیجه افزایش توان عملیاتی بنادر دریایی کانتینری قرار گرفته‌اند.

ناظری و همکاران (2012)، نشان داد که اکثر بنادر خشک در مالزی زیرساخت و امکانات کافی ندارند، بنابراین حمایت آنها از بنادر دریایی مجاور محدود است. این امر با حجم کم ثبت شده کانتینرهایی که توسط بنادر خشک جابجا می شوند مشهود است. علاوه بر این، خدمات ارائه شده توسط بنادر خشک مالزی برای برآوردن نیازهای مشتریان کافی نیست. به گفته ناظری و همکاران. (2012)، فاصله از بنادر، دسترسی به بندر، دسترسی به سیستم‌های جاده‌ای و ریلی، ارتباط بین و درون شیوه‌های حمل و نقل و همچنین خطوط راه‌آهن استفاده نشده به دلیل برنامه‌ریزی ناکافی، برخی از مشکلات بهره‌برداری بنادر خشک مالزی است.

حمل اثاثیه در اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

09134074793